Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na oliwie, dodać oczyszczone i pokrojone pieczarki. Poddusić. Następnie dodać pokrojone w ósemki pomidory (można je obrać ze skóry), śmietanę i masło oraz przyprawy. Przykryć i dusić na malutki ogniu ok. 15 minut. Na koniec włożyć jajka pokrojone w plastry, lekko wymieszać i zagotować. Przed podaniem skropić sokiem z cytryny i udekorować natką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ciekawe danie, smakowicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super przepis i piękne zdjęcie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    ślicznie wyglads

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !