Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuska surówka z selera

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 1 szt
jabłko 1 szt
orzechy posiekane 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Francuska surówka z selera

Selera umyć i ugotować w łupinie. Obrać, pokroić w kostkę. Dodać jabłko starte na tarce i posiekane orzechy. Doprawić i wymieszać z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 28.01.2014 06:00
pyszna surówka
KasiaK90 31.01.2012 13:43
fajna nazwa
stokrotka 02.04.2011 09:52
pysznie brzmi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak