Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brukselka pod majonezem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brukselka 350 g
śmietana 4 łyżki
majonez 6 łyż

Przepis i sposób przygotowania na: Brukselka pod majonezem

Brukselkę opłukąc i ugotować,przełożyć do salaterek ,majonez rozmieszać ze śmietaną i zalać brukselkę,znakomity dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

accee 05.04.2011 22:34
Mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak