Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki w śmietanie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 600 g
masło 2 łyżki
cebula 2 szt
mąka 2 łyżki
sól do smaku
śmietana 1 kubek

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki w śmietanie

Pieczarki obrać ,opłukać i pokroić w talarki,dodać masło i obraną , drobno pokrojoną cebulę,następnie dodać sól i pieprz ,dusić około 25 min,gdy pieczarki będą miękkie,oprószyć mąką i zagotować,przed podaniem dodać śmietanę i delikatnie zmieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 20.07.2011 21:15
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak