Sposób przygotowania

Zagotować żołądki, odcedzić, ale nie wylewać rosołu. Żołądki pokroić w plasterki, dać do rosołu, wrzucić jarzynę i pogotować . Doprawić kostkami i pieprzem.Podbić mąką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię żołądki tylko dodaję do nich majeranek
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe i delikatne podroby
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe i delikatne podroby
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe i delikatne podroby
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe i delikatne podroby
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatne i aromatyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne w smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !