Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żołądki drobiowe

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żołądki drobiowe 1/2 kg
włoszczyzna suszona 4 łyżki
kostki rosołowe 2 szt.
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
mąka 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: żołądki drobiowe

Zagotować żołądki, odcedzić, ale nie wylewać rosołu. Żołądki pokroić w plasterki, dać do rosołu, wrzucić jarzynę i pogotować . Doprawić kostkami i pieprzem.Podbić mąką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 30.08.2013 13:48
pyszne danie
mamusia1 12.08.2013 22:36
rewelacyjne
mamusia1 11.08.2013 22:44
pyszne w smaku
mamusia1 04.05.2013 09:10
delikatne i aromatyczne
Beata73 13.11.2012 14:12
wspaniałe i delikatne podroby
Beata73 13.11.2012 14:12
wspaniałe i delikatne podroby
Beata73 13.11.2012 14:12
wspaniałe i delikatne podroby
Beata73 13.11.2012 14:12
wspaniałe i delikatne podroby
adam1f 07.08.2012 06:15
dobre
Beata73 02.04.2012 15:35
delikatne!
Beata73 02.04.2012 15:35
delikatne!
misia53 04.12.2011 00:32
bardzo lubię żołądki tylko dodaję do nich majeranek
Krzysztof18
Krzysztof18 30.10.2011 06:23
bardzo dobre
ronald88 05.10.2011 15:19
super
daria899 31.05.2011 22:50
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak