Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SOS DO FASZEROWANYCH POMIDORÓW

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śmietana 50 ml.
majonez 30 dag.
filety śledziowe 5 dag.
rzodkiewka 1/2 pęczka
szczypior posiekany - -
przyprawa uniwersalna Kucharek - do smaku
sól - do smaku
pieprz - do smaku
jajko ugotowane na twardo 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: SOS DO FASZEROWANYCH POMIDORÓW

Jajko obrać i posiekać. Rzodkiewkę wyczyścić, umyć, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Filety drobno pokroić. Do rzodkiewki, jajek, filetów dodać posiekany szczypiorek, majonez, śmietanę, sól i pieprz, wymieszać. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak