Sposób przygotowania

Z pomarańczy wycisnąć sok. Zmiksować go z bananem i sokiem cytrynowym. Jogurt ubić z cukrem i dodać go do masy pomarańczowej. Do małych foremek np. po danonkach wlać powstałą masę. Mrozić ok. 1 godziny. Po upływie tego czasu do każdej foremki włożyć patyczek do lodów. Mrozić kolejne 4 godziny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Pyszności!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    mniam! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    mniam! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    mniam! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    mniam! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !