Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BEFSZTYK TATARSKI

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wołowa 1/2 kg.
ogórki konserwowe 3 sztuki
cebula 3 sztuki
kapary ok.3 dag.
żółtko jajek 4 sztuki
grzyby marynowane 5 dag.
musztarda - -
oliwa - -
sól - do smaku
papryka mielona - do smaku
przyprawa do zup - do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat - do smaku
Ziele angielskie mielone Prymat - do smaku
Pieprz ziołowy mielony Prymat - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: BEFSZTYK TATARSKI

Zmielić mięso, dodać przyprawy, oliwę i wymieszać.

Grzyby, obraną cebulę, ogórki pokroić na małe kawałki.

Mięso wyjąć na talerz, w środku zrobić dołek, w który wlać żółtka, dookoła mięsa rozłożyć posiekane grzyby, cebulę, kapary, ogórki, musztardę i paprykę.

SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak