Sposób przygotowania

cd
2 szczypty zielonej czubricy
sok z cytryny
oliwa z oliwek


Filety rozmrozić i zmielić, dodać pokruszoną kajzerkę , zmięty czosnek, i resztę składników. Dobrze wymieszać. Z masy rybnej robić małe kotleciki otaczać w bułce tartej i smażyć na oleju.

Kapustę pokroić niezbyt drobno, ogórek, rzodkiewki, oliwki i czosnek na plasterki, dodać czubricę, sezam, skropić sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem oraz oliwą.

Podawać z ryżem ugotowanym na sypko.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    ciekawa propozycja:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    babeczka007

    Uwielbiam wszystko co z sezamem:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !