Sposób przygotowania

Groch wypłukać i namoczyć w wodzie na całą noc.Następnego dnia ugotować groch w tej samej wodzie co się moczył.Kapustę pokroić drobno,zalać wodą,dodać liść laurowy,ziele angielskie i gotować ok. godziny.Cebulkę pokroić i podsmażyć na oleju.Ugotowaną kapustę odcedzić,połączyć z cebulą i ugotowanym grochem.Doprawić solą i pieprzem do smaku.Dusić przez chwilę na wolnym ogniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    coś co lubię,,,
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Moja ulubiona:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    jadłam,dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ja jakoś nie gotuję takiej kapusty.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !