Sposób przygotowania

Rodzynki grzyby namaczamy w gorącej wodzie na 20 minut.Cebule kroimy w kostkę i dusimy na patelni.Gdy się cebula zeszkli ,dodajemy kapustę kiszoną i smażymy ok.20 minut.Następnie dodajemy rodzynki i grzyby. Przyprawiamy przyprawą uniwersalną, pieprzem i dodajemy miód.Wszystko dusimy jeszcze 15 minut.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    ciekawe!!!
  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczniutko
  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczniutko
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczniutko
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    za rodzynkam nie przepadam, ale pomysł dla tyc co lubia fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawa
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy sposób na kapustę.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    już czuję ten niespotykany smak...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    z rodzynkami nie robiłem ,na pewno jest pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię taki słodki akcencik w kapuście kiszonej.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !