Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

naleśniki 3 szt.
serek kanapkowy 1 op.
oliwki czarne 24 szt.
ser żółty 24 kostki
tuńczyk kawałki w oleju 1 op.

Przepis i sposób przygotowania na: roladki z tuńczykiem

Usmażyć naleśniki wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/85377/nalesniki-najlepsze.html, wziąć 3 naleśniki, które należy posmarować serkiem kanapkowym. Na serowej warstwie rozłożyć równomiernie tuńczyka, dokładnie zwinąć, wbijać wykałaczki w każdy naleśnik 8 sztuk w równych odległościach i przecinać ostrym nożem, na każdą wykałaczkę nabić kawałek żółtego sera oraz czarną oliwkę, rozłożyć na talerzu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak