Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś z piekarnika z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś 4 szt
pieczarki 1/2 kg
cytryna 1 szt
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku,

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z piekarnika z pieczarkami

Łososia przyprawić solą i pieprzem,skropić sokiem z cytryny.Ułożyć na wysmarowanej olejem blaszce lub brytfance i piec ok.30 minut w temp. 180 st.C.Pieczarki opłukać,panierować w jajku i tartej bułce.Smażyć na złoty kolor.Upieczonego łososia ułożyć na półmisku,Udekorować pieczarkami i natką pietruszki lub marchewką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

junox 05.10.2013 21:18
lubię taką rybkę:)
jeta72 24.09.2013 09:32
super kolacja :-)
Seba 24.05.2013 09:09
smaczna rybka
Wafelek2601 07.02.2013 07:21
Uwielbiam łososia
Justa32 24.01.2012 21:33
pyszny
Ania67 27.06.2011 22:22
Moje smaki:)
ben-ka 20.05.2011 09:12
jakie pyszności.
Krystyna32 18.04.2011 07:30
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak