Sposób przygotowania

Cebule pokroić w piórka lub w kostkę,poddusić na oleju i przyprawić.Pod koniec duszenia dodać koncentrat pomidorowy i ocet.Chwilę jeszcze zostawić na ogniu.Całość dobrze wystudzić.Płaty śledziowe pokroić w szersze kawałki i przekładać warstwami cebuli.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubimy śledziki,lubimy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    niezłe:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię śledzie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    przepis wykorzystam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !