Sposób przygotowania

Ciasto:
Z podanych składników przygotować ciasto. Podzielic go na dwie części do jednej dodać kakao. Upiec w keksówkach.
Masa:
Ugotowac budyń, ostudzić. Masło utrzec z cukrem i dodać powoli zimną masę budyniową.
Przygotowanie:
Ciasto pokroic w kromki. Każda posmarować masa i przekładać na przemian raz jasne, raz ciemne.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    wygląda apetycznie
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    lubię takie słodkości
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokus

    uwielbiam to ciasto , smaki mojego dzieciństwa, moja mama często je robiła
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    kusi samym wyglądem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !