Sposób przygotowania

Fasolę moczyć przez całą noc, zmienić wodę, ugotować. Dodać cząber i przyprawić solą pod koniec gotowania. Wlać przecier, zmiksować. Osobno na rozgrzanym oleju prażyć curry przez ok. minutę. Wsypać dynię, smażyć 10 minut. Obrać czosnek, przecisnąć przez praskę, dodać. Przygotowane składniki dokładnie ze sobą wymieszać. Przyprawić. Wypełnić blaszkę uprzednio natłuszczoną i oprószoną bułką tartą. Piec w temp. 180 st. C przez 60 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe jak smakuje...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !