Sposób przygotowania

Żóltka (4 szt.), jajko i 3/4 szkl. cukru ubić na parze i wystudzić.
Margarynę utrzeć, dodawać stopniowo ubite żółtka. Później dodać stopniowo serki homogenizowane, mleko w proszku, żelatynę rozpuszczoną w wodzie.
Biszkopty moczyć w naparze kawy.
Na biszkopt wyłozyc część masy, potem namoczone biszkopty. czynność powtórzyć (masa, biszkopty).
Smacznego!!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    ekstra muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    Chętnie spróbuję, bo pewnie ekstra smakuje :) Powiedz mi tylko co znaczy sformułowanie "ubijać na parze" :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    bardzo smaczne i napewno pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !