Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa diabelska

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe 200 g
ziemniaki 2 szt.
papryka czerwona 1 szt.
papryka zielona 1 szt.
marchewka 1 szt.
cebula 1 szt.
seler 1 szt.
sól do smaku
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
pieprz do smaku
chili do smaku
Bazylia suszona Prymat 1 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: zupa diabelska

Z przyprawionego mięsa formujemy kotleciki,warzywa kroimy w kostkę i zalewamy wodą,przyprawiamy,dodajemy koncentrat i gotujemy około 30min.10 min. przed końcem wkładamy pulpeciki,przyprawiamy i dodajemy bazylie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak