Sposób przygotowania

upiec 2 biszkopty.jeden ciemny drugi jasny.galaretki rozpuścić w 1/2 szkl.wody.śmietanę ubić,dodając cukier i tężącą galaretkę.biszkopty nasączyć sokiem z mandarynek,można dodać do soku odrobinę spirytusu.przełożenie ciasta:biszkopt ciemny/połowa masy śmietankowej/ćwiartki mandarynek/połowa masy/biszkopt jasny.wierzch posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajnie to będzie wyglądało.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajnie się zapowiada ten deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajna nazwa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    wspaniałe ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !