Sposób przygotowania

Mięso umyj,osusz,pokrój na kawałki,oprósz solą i pieprzem.Odstaw na 15 minut.Usmaż na oleju z masłem.Marchewki,dymki i seler oczyść,umyj,pokrój na plastry.Warzywa dodaj do kurczaka,podlej bulionem,włóż liść laurowy,estragon,tymianek,duś na małym ogniu 30 minut,mieszając.Rzodkiewki umyj,wrzuć do rondelka,dodaj masło,odrobinę wody,sól i pieprz do smaku.Zagotuj,zmniejsz ogień,duś około 10 minut.Podawaj do kurczaka.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !