Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczny misz-masz

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
masło 1 łyżka
kiełbasa cienka 10 dkg
boczek wędzony 5 plastrów
szczypiorek do posypania

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczny misz-masz

Podsmażamy na patelni kiełbaskę i boczek. Wbijamy jajko i smażymy. Posypujemy posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata72 06.04.2011 08:58
pyszne i szybkie danie polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak