Sposób przygotowania

Z octu, oliwy, konfitury, soli i pieprzu przygotować sosik do polania sałatki. Truskawki pokroic na plasterki, rozlozyc na papierze do pieczenia na blasze i suszyc przy uchylonych lekko drzwiach piekarnika ok.1-1,5 godziny przy temp. 80°C.
W salaterce ułożyć umyta i osuszona rukole, truskawkowe chipsy, posypac orzechami i drobno pokrojona lub pokruszona feta, polac sosikiem

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    już widzę kolorystykę tej surówki- cudo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    nie jadłam jeszcze takiej sałatki,ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !