Sposób przygotowania

Boczniaki oczyścić,opłukać,gotować 20 minut w osolonej wodzie,osączyć,ostudzić,pokroić.Brokuły podzielić na różyczki,gotować we wrzącej osolonej wodzie,bez przykrycia około 5 minut,osączyć,ostudzić.Seler umyć,oczyścić z włókien i pokroić w cienkie plasterki.Mrożone śliwki przelać na sicie wrzątkiem,pokroić.Sos:majonez wymieszać z jogurtem,musztardą,solą i pieprzem.Wszystkie składniki połączyć,dodać groszek,oprószyć solą i wymieszać.Sałatkę polać sosem i posypać szczypiorkiem.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super składniki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    interesujące

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !