Sposób przygotowania

Grzyby mun ugotować i zimne pokroić na kawałki. Cebulę obrać i pokroić na duże kawałki, usmażyć na mocno rozgrzanym oleju, dodać pokrojoną paprykę, marchewkę z groszkiem, podsmażyć warzywa. Kalafiora pokroić na różyczki i obgotować go w osolonej wodzie, potem dodać go do pozostałych warzyw, podsmażyć i dodać sos sojowy, przyprawę chińską, ciągle mieszać i dusić na małym ogniu pod przykryciem. Dodać na sam koniec kiełki fasoli i grzyby mun, wymieszać, pozostawić na ogniu jeszcze chwilkę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    super na zdjeciu wyglada, musze wyprobowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !