Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rucola z lucerną

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rukola 1 op
pomidory 3 szt
lucerna 1/2 op
oliwa
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Rucola z lucerną

Rucole umyć i porwać na mniejsze kawałki. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić na ósemki, dodać do rucoli. Przygotować sos grecki, mieszając przyprawę z oliwą i z wodą. Sosem polać pomidory i rucolę, na wierzch dodać umytą lucernę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jozefinach 14.02.2012 00:36
Uwielbiam rukolę.
Tomasz17 18.04.2011 12:11
ciekaw jestem jaki o będzie smak
Marzena40 14.04.2011 11:34
super pomysł
halinka1011 01.04.2011 08:15
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak