Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kiszonej kapusty i jabłek

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 40 dkg
jabłko 1 szt
ogórki kiszone 3 szt
cebula 1 szt
sól do smaku
olej
ocet

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kiszonej kapusty i jabłek

Jabłko obieramy i kroimy w drobną ostkę,ogórki kroimy w kostkę i dodajemy do jabłka.Cebulę obieramy i ścieramy na tarce dodajemy do reszty.Wszystko solimy zalewamy octem i olejem i mieszamy.Odstawiamy na pół godziny.Kapustę gotujemy i odcedzamy i dodajemy dodajemy do reszty i dokładnie mieszamy.Wkładamy do lodówki żeby się schodziła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 18.04.2011 07:33
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak