Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w osolonej wodzie,przelewamy go zimną wodą i odcedzamy.Fasolę gotujemy,paprykę i czosnek drobno siekamy i mieszamy z bułką namoczoną w rosole,dodajemy ocet,olej oraz sol,wszystko dokładnie mieszamy.Polędwicę kroimy w kostkę mieszamy ją z ryżem i fasolą.Boczek kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju i dodajemy do ryżu.Dodajemy także czosnek i paprykę z octem i mieszamy.Sałatkę zdobimy oliwkami i posypujemy majerankiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    może być pyszna;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !