Sposób przygotowania

Obie papryki oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić w bardzo cienkie paseczki.

Fasolę odcedzić i dodać do papryki, całość wymieszać.

Wycisnąć z cytryny sok, wymieszać go z oliwą i roztartym czosnkiem.
Dodać musztardę, przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Powstały sos dodać do papryki z fasolą, całość dobrze wymieszać.
Udekorować pomidorami pokrojonymi w ćwiartki. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !