Składniki:
fasola szparagowa | 1,5 kg |
marchew | 1 kg |
cebula | 1 kg |
ocet | 3-5 łyżek |
przecier pomidorowy | 1 słoik |
sól | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżka |
pieprz | do smaku |
olej | 2 szkl |
fasola szparagowa | 1,5 kg |
marchew | 1 kg |
cebula | 1 kg |
ocet | 3-5 łyżek |
przecier pomidorowy | 1 słoik |
sól | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżka |
pieprz | do smaku |
olej | 2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: