Sposób przygotowania

opakowanie ciasta francuskiego: wycinamy szklanką koła - 2
rodzaje, jedne pełne drugie z dziurką - w całych brzegi moczymy wodą i
nakładamy to z dziurką - pieczemy ok.20 minut

z opakowania ciasta wychodzi ok.12-14 ciastek po upieczeniu

krem: śmietanę ubijamy z cukrem, dodajemy serek mascarpone, cukier waniliowy - -mieszamy

krem nakładamy w dziurki, przybieramy owocami

PYCHA :)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    wyglądają zachęcająco...:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pysznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    rewelacja !
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    śliczne są
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne ciasteczka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajne ciasteczka, mało pracochłonne, a to bardzo ważne . Ale skąd ta nazwa?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pieknie wygladaja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne i świetnie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ale śliczne :))
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    bardzo ciekawa nazwa, skusiła mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    boskie
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super ciasteczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !