Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka na ciepło z fasolki szparagowej

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola szparagowa 1,5 kg
marchewka 1 kg
cebula 1 kg
koncentrat pomidorowy 1 duży
ocet 4 łyżka
cukier 3 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka na ciepło z fasolki szparagowej

Fasolkę gotować ok. pół godz. żeby nie była zbyt miękka. Marchew poddusić w szklance oleju, cebulę poddusić również w szklance oleju. Wszystko razem połączyć z pozostałymi składnikami, pasteryzować ok. 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 19.02.2012 18:49
pycha
Patrycja33 13.06.2011 14:45
smakuje mi taka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak