Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

chrupiąca ryba w sosie imbirowym

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sos sojowy 1/2 szklanka
sok z limetki 1 szt
brązowy cukier 1 łyżeczka
papryczka chili 1 szt
imbir starty 1 łyżeczka
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 pęczek
ryba 1 (karmazyn)

Przepis i sposób przygotowania na: chrupiąca ryba w sosie imbirowym

w garnuszku podgrzać sos imbir cukier sok z limonki oraz posiekaną w paseczki chili gotować kilka minut na patelni rozgrzać olej usmażyć rybę i przełożyć na półmisek polać sosem i posypać posiekana cebulką i podawać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anja3107 17.12.2010 16:18
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak