Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z grzybów (najlepsze rydze)

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzybki 2 kg
marchew 0,5 kg
cebula 0,5 kg
przecier pomidorowy 10 dag
Kucharek przyprawa do potraw 2 łyżki
pieprz 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z grzybów (najlepsze rydze)

Grzyby i marchew ugotować, cebule zeszklić w 1 szklance oleju. Wszystko razem przemleć przez maszynkę, wymieszać i wysmażyć. Gorące nakładać do słoików i przez 3 dni pasteryzować po pół godz. dziennie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja33 15.04.2011 10:51
jadłam i polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak