Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DORSZ OWIJANY PLASTRAMI BOCZKU

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

musztarda 2 łyżki
sól - do smaku
filet z dorsza 1/2 kg.
Pieprz czarny mielony Prymat - do smaku
boczek - plastry
Pieprz ziołowy mielony Prymat - do smaku
tymianek 1 (siekany)

Przepis i sposób przygotowania na: DORSZ OWIJANY PLASTRAMI BOCZKU

Filety pokroić na kształt rybnych paluszków.
Następnie posypać je solą oraz pieprzem i posmarować je musztardą, posypać tymiankiem.
Paluszki owinąć boczkiem, spiąć wykałaczką. Upiec na grillu. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Allice 19.03.2012 10:45
to musi byc pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak