Sposób przygotowania

Młode małe cebulki obrać, opłukać, ugotować w posolonej wodzie (nie przegotować).
Na patelni podsmażyć na rumiano bułkę tartą na masełku lub margarynie.
Cebulkę odsączyć z wody, polać podsmażona bułką.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobre to/
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego.....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    tak jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawy przepis warty wypróbowania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawy pomysł:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    nigdy w ten sposób nie jadłam cebuli, ale zapowiada się ciekawie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    nie jadłam,pewnie smaczna!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    Bardzo ciekawy przepis.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Honorata1

    prosto i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !