Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jesiotr w sosie roguefort

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z jesiotra 800 g
ser pleśniowy 100 g
masło 2 łyżki
śmietanki kremówki 250 ml
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jesiotr w sosie roguefort

w garnku zagotować śmietankę dodać pokrojony ser w kosteczkę gotować kilka minut aż ser się rozpuści pokrojone kawałki filety z jesiotra oprószyć solą i pieprzem szybko obsmażyć z obu stron podać na talerzach na sosie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 26.02.2011 09:13
Bardzo fajny sos i pasuje nie tylko do jesiotra :).

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak