Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos do mięs z rusztu

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryczka chili 1 sztuka
cebula biała 1 szt
czosnek 3 ząbki
suszone oregano szczypta
oliwa 1/2 szklanki
ocet winny 4 łyżki
sól do smaku
papryka czerwona 1/2 sztuki
papryka zielona 1/2 sztuki
papryka żółta 1/2 sztuki
papryka czerwona 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: sos do mięs z rusztu

zgnieść czosnek z solą przełożyć do miski dodać posiekaną cebulę paprykę oregano chili wlać ocet stopniowo wlewać oliwę cały czas mieszając podawać do grillowanych mięs

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jogobella231
jogobella231 03.02.2012 08:02
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak