Sposób przygotowania

Jajka wymieszać z mąką, wodą i szczyptą soli.
Rozprowadzić tak aby nie było w cieście grudek.
Ciasto wylewać na gorący rosół lub inną zupę czy mleko, wlewając można delikatnie roztrzepywać je widelcem. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !