Sposób przygotowania

Mleko zagrzać, wymieszać z drożdżami, cukrem, połową mąki.

Wyrobić ciasto a następnie odstawić je do wyrośnięcia w ciepłe miejsce
na czas ok. 30 min. Po upływie określonego czasu dodać roztopione masło, drugą część mąki oraz sól i jajka. Wyrobić ciasto.

Po raz drugi odstawić do wyrośnięcia na czas 30 min.
Super smakują z farszem grzybowo-kapustkowym. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !