Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łopatka z nadzieniem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka bez kości 1,2 kg
sól
czosnek
pieprz
ser gouda 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: łopatka z nadzieniem

łopatkę faszerujemy serem żółtym i 20 dkg przemielonej łopatki razem z czosnkiem wierzch nacieramy solą i pieprzem oraz czosnkiem i vegetą. Pozostawiamy na noc. Następnego dnia pieczemy w rękawie mozna do środka dodać trochę masła pieczemy ok 1,5 godz od czasu do czasu przewracając po tym czasie rękaw rozcinamy i jeszcze chwilę pieczemy wytworzonym sosem polewamy pieczeń

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magduś83 12.03.2012 10:22
świetne mięsko
Gosia40 01.04.2011 11:38
wygląda znakomicie
Emilia22 31.03.2011 18:31
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak