Sposób przygotowania

Banany obrać ze skórki, skropić sokiem z cytryny, żeby nie ściemniały, ułożyć na aluminiowej folii. Masło rozpuścić w rondelku, połączyć z miodem i alkoholem. Posmarować banany. Można też posypać odrobiną cynamonu. Przełożyć na rozgrzany ruszt i grillować około 15 minut. Gorące banany posypać koktajlowymi wiśniami i orzechami. Deser podawać z kulką lodów waniliowych i bitą śmietaną. Można też polać rozpuszczoną czekoladą.

Komentarze

  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    deser wyśmienity

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !