Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa jarzynowa po genuensku

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar z kurczaka 1,5 l
ziemniaki 4 sztuki
kapusta biała 1 kawałek
fasola szparagowa 100 g
cebula 1 sztuka
szpinak 80 g
liscie botwinki 20 g
ser żółty 50 g
ryż 3 łyżki
oliwa 2 łyżi
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: zupa jarzynowa po genuensku

ziemniaki umyć opłukać pokrajać w kostkę zalać wywarem ugotować dodając w połowie gotowania opłukany ryż szpinak i botwinkę opłukaną i pokrojoną cebulę obrać opłukać pokrajać w kostkę usmażyć dodać do zupy razem ze startym serem zagotować i doprawić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak