Sposób przygotowania

Rucolę umyć i porwać na mniejsze kawałki. Pomidory umyć i pokroić na ósemki, dodać do rucoli. Ogórki pokroić na plasterki a paprykę w kwadraty. Cebulkę obrać i pokroić w długie piórka. Przygotować sos mieszając oliwą z musztardą i przyprawami, dokładnie wymieszać. Sosem polać warzywa, dodać umytą lucernę i delikatnie razem wymieszać.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    suopeer
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    suopeer
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ładne zdjęcie, szkoda że innym dodajesz tek okropne. Nie rozumiem tego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    bombowa!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !