Sposób przygotowania

Cebulkę pokroić w drobna kostkę.Rozpuścić połowę porcji masła i udusić cebulkę i pokrojone w plastry prawdziwki.Posolić i dodać suchy ryż.Stopniowo dodawać bulion do momentu,aż ryż wchłonie płyn i będzie gotowy.Zdjąć risotto z ognia,dodać resztę masła i parmezan.Doprawić do smaku i podawać gorące.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    oj lubię grzybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pewnościa pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ja się piszę na to danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    coś pysznego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !