Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zalewa do filetów rybnych

2.0
(4)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 1.5 szklanka
ocet 1/2 szklanki
ziele angielskie
Liść laurowy suszony Prymat
cukier do smaku
sól do smaku
cebule 2 szt
przecier pomidorowy 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Zalewa do filetów rybnych

Wszystkie składniki zalewy zagotować i ostudzić. Zimną zalewą zalać usmażone ryby. Zalewa wystarcza na ok. pół kilograma ryb.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 20.07.2011 10:07
super ta zalewa
KasiaK90 07.06.2011 09:39
wypróbuje napewno

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak