Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos orzechowy do jaj

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 150 ml
ząbki czosnku 2
białe wino 1/2 szklanki
orzechy 50 łuskane

Przepis i sposób przygotowania na: sos orzechowy do jaj

czosnek siekamy i rozcieramy z solą. majonez mieszamy z winem, dodajemy czosnek i orzechy. dokładnie mieszamy.
sos podajemy z jajami, można też podawać go do ryb.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak