Sposób przygotowania

Cukinię pokrój w plastry, papryki i marchewki w paski. Pieczarki pokrój na połówki lub ćwiartki. Rozgrzej olej i smaż warzywa podobnie jak frytki do momentu, aż zaczną się lekko zapiekać (ok. 20 min). Warzywa wyjmij na papier, odsącz z oleju i posól

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pewnością smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pewnością smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !