Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

STEK Z ŁOSOSIA Z SOSEM KOPERKOWYM

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś 200 dag
mleko 100 ml
wino białe 50 ml
masło 20 dag
mąka 20 dag
sól
pieprz
sok z cytryny
koper

Przepis i sposób przygotowania na: STEK Z ŁOSOSIA Z SOSEM KOPERKOWYM

Łososia umyć, oczyścić z ości i przyprawić, skropić sokiem z cytryny, upiec w piecu lub usmażyć, z mleka, mąki i masła sporządzić sos beszamelowy, dodać wino zredukować. Na koniec dodać koper i przyprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja33 17.05.2011 20:31
drogie ale pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak