Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PSTRĄG Z WARZYWAMI NA PARZE

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg 1 szt.
masło 40 dag
sól
pieprz
natka pietruszki
koper
sok z cytryny
włoszczyzna 100 (paski)

Przepis i sposób przygotowania na: PSTRĄG Z WARZYWAMI NA PARZE

Włoszczyznę lekko podsmażyć na maśle, Pstrąga oczyścić umyć wyciąć kręgosłup i ości. Przyprawić dodać w środek masło,natkę pietruszki, koper, sok z cytryny oraz włoszczyznę. Pstrąga wyłożyć na blachę do pieca na parowanie ok. 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 15.12.2011 07:15
super
Patrycja33 17.05.2011 20:30
musi być rewelacyjny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak