Sposób przygotowania

Z mąki, jajka, mleka i szczypty soli wyrabiamy ciasto. Odstawiamy na 20 minut.
Na patelni smażymy cienkie naleśniki wg znanego nam wszystkim przepisu:)
Cebulę drobno kroimy, podduszamy i dodajemy do mięsa, doprawiamy solą, pieprzem i połową koperku. Mieszamy. Na każdy naleśnik nakładamy dwie łyżki farszu. Zwijamy w rulonik, panierujemy w jajku i bułce tartej. Obsmażamy z obu stron.
SOS: Na patelni należy rozgrzać masło, dodać make i wymieszać. Następnie wlewamy powoli mleko cały czas mieszając. Sos doprawiamy solą, pieprzem i koperkiem. Polewamy nim krokieciki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    bardzo fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne,fajne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Takie krokiety posmakuja nie tylko dzieciom :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MARZA2

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    po prostu świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    mój synek je uwielbia
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !